Gratis Airco Check!

Laat uw airco tenminste één keer per jaar controleren en eens per twee jaar opnieuw vullen.

Voorkom hoge kosten en maak gebruik van de Airco Check!
Voor het beste klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan de airco absoluut noodzakelijk. Dank zij een matig of slecht werkende airco kan de auto veel meer brandstof gaan gebruiken, immers met te weinig koelmiddel moet de airco compressor veel meer werk verzetten, de noodzakelijke smering wordt onvoldoende of slecht en hierdoor ontstaat snel slijtage die vaak onomkeerbaar is en bovendien zorgt voor verstopping in cruciale delen van het systeem; Hoge kosten aan het airco systeem kunt u voorkomen. Laat daarom uw airco minimaal eens per jaar controleren.

  Naast extra kosten kan ook de gezondheid bij een slecht werkende airco in het    geding komen. Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich sneller vast vast op    de componenten van uw airco-installatie bij een slecht werkend systeem en        zullen zich graag via de ventilatieroosters gaan nestelen in het interieur. Bij          gevoelige personen kan dit allergische reacties veroorzaken – zoals niezen,          hoesten en tranende ogen.

  Wacht daarom niet met het onderhoud aan uw airco tot er geen of bijna geen      koeling van het systeem meer is en wellicht onaangename geuren u op                dramatische wijze op de risico’s voor uw gezondheid wijzen. Een regelmatige desinfectie van de verdamper werkt preventief.

Bezuinig niet op de verkeerde dingen en maak tijdig bij ons een afspraak voor een Airco-Check! Als het u interesseert, vraag dan even welke dag en tijd het niet te druk is. U kunt dan gerust bij de controle aanwezig zijn en wij zullen u het een en ander uitleggen.

BOVAG lid

Wij zijn BOVAG Auto Bedrijven Associatie (ABA) lid.

Dit betekent dat wij een ‘merkonafhankelijke” adviseur zijn voor de consument, we verkopen, onderhouden en repareren dus ieder automerk.

Lees meer over BOVAG >>>

QR Code

Contact

Hellendoornseweg 24
8148 RH Lemele

T:(0572) 331309
F: (0572) 331721
E:info@rudie-wetering.nl

Openingstijden

Showroom:

Ma t/m vri van 08:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag van 08:00 t/m 17:00 uur

Werkplaats:

Ma t/m vri van 08:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 t/m 15:00 uur

Mogelijk gemaakt door Mobilox