Over Ons

Autobedrijf Rudie Wetering aan de Hellendoornseweg 24 in Lemele is een familiebedrijf sinds 1986

Het bedrijf ligt gelegen in het prachtige buitengebied van Lemele. Op onze website vindt u al onze diensten en aanbod van nieuwe en gebruikte occasions.

Het team van Autobedrijf Rudie Wetering heeft wat betreft het onderhouden, repareren en afleveren van uw personenauto en/of lichte bedrijfswagen een naam hoog te houden. In onze showroom houden wij ons bezig met het in- en verkopen van veelal jong gebruikte occasions. Occasions die wij aanbieden komen vaak bij merkdealers vandaan, waarvan de complete onderhoudshistorie bekend en aantoonbaar is. Zo kunnen wij de kwaliteit en garantie waarborgen.

Zoekt u uw nieuwe droomauto of uw droomauto staat ergens anders in Nederland of het buitenland? Ook kunt u de eventuele import compleet door ons laten verzorgen. Inruil van uw huidige auto is mogelijk! 
 

Occasions bekijken buiten openingstijden?
Dat is mogelijk! Ruim 90% van ons aanbod occasions staat rondom ons bedrijfspand.

Uw nieuwe auto en/of bedrijfswagen wordt, na het afsluiten van de koopovereenkomst, met een levertijd van circa 5 werkdagen bij ons op het bedrijf afgeleverd of op afspraak bij u thuis of op het bedrijf afgeleverd. Reparatie, onderhoud en garantie-afwikkelingen vinden plaats in onze werkplaats. De juiste prijs-/kwaliteitsverhouding, flexibiliteit en snelheid bieden is voor het team van Autobedrijf Rudie Wetering iedere keer vanzelfsprekend.

BOVAG lid

Wij zijn BOVAG Auto Bedrijven Associatie (ABA) lid.

Dit betekent dat wij een ‘merkonafhankelijke” adviseur zijn voor de consument, we verkopen, onderhouden en repareren dus ieder automerk.

Lees meer over BOVAG >>>

WERKPLAATS

QR Code

Contact

Hellendoornseweg 24
8148 RH Lemele

T:(0572) 331309
F: (0572) 331721
E:info@rudie-wetering.nl

Openingstijden

Showroom:

Ma t/m vri van 08:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag van 08:00 t/m 17:00 uur

Werkplaats:

Ma t/m vri van 08:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 t/m 15:00 uur

Mogelijk gemaakt door Mobilox